~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 11, 2011

smbung cite smlm...

smlm petang aku blk keje, smpi2 je kat parking nmpk abah ngn najwan nk blk umh dr umh bbsitter...hehheee...xsbr2 nk msk parking sbb nk tau perkembangan najwan!!! abah die yg amik die smlm sbb abah coti kan...

mama : cmner abah??akak tu kate ape??die nangis x??

abah : td b4 tekan loceng abah lepak dpn umh akak tu, nk dgr kalo2 najwan nanges tp xdgr pon...akak tu kate juz pg td je ngamok kejap ms basuh berak die sbb air paip sejukkkk!! hehehe...die xla nanges sgt...

mama :owh yeker....seb baik die xnanges smpi petang...kalo x sian kat akak tuh n sian kat kite gak la kene pikir cmner nk wat die xnanges...hik2!! td ms abah amik die, die tgh wat aper??

abah : td die tgh memain dlm buai...anak akak tuh yg henjut dier...

mama : owh..kire ok la kan abah die xnanges truk sgt utk 1st day nih..takot mama...

abah : alaaa, dlm 2 -3 ari ni ok la tuh...

then, aku memain jap ngn najwan kat parking pastu trus naik umh...msk2 umh mule la wat muke teruja tgk ABC playmate die tuh!! hihiii...legaaaaa aku smlm utk 1st day die g umh bbsitter....fuuuhhhh~~~~

hopefully utk hari2 yg berikutnya najwan will much better tnggl ngn akak tuh....

mMuaaHh : aNeem

No comments:

Post a Comment