~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, December 23, 2009

2nd trimester.....

emm...xbnyk kot yg nk cite dlm dis entry....
monday ari tu saya Nadrahanim Nordin as going to be a mama went to 'bukak buku Ibu Mengandung' yg mn kat depan buku wane pink tu tulis 'Rekod Ibu'...;) so sweettttttt....wif my luvly hubby...1st time g klinik kat putrajaya nih...emm..not bad service dier....bole larrr...standard hospital kerajaan yg lain...btw...as usual..kne urine test, amik darah ( ni 1st time aku amik darah tau!!!! ) mula2 agak takot coz cm sakit..siap ckp ngn nurse : 'nurse..sakit x??coz sy nih br 1st time amik darah....' nurse jwb : 'xsakit la...ckit jer 5ml..' siap die bc bismillah ko..tp mmg xsakit pon..;)))hehhehe...juz lenguh2 after 1 hour gtu..then g cekup as usual..amik berat..tinggi..cek breast cancer...n alhamduillah..sumenyer ok!!! then aku g jmp doc n doc trus scan pewot aku coz da 3 bulan lebey..da nmpk kepala..kaki..tangan..jantung..tulang belakang...alhamdulillah....so..next cekup will be on 21.01.2010;)))
after settle sumer..we all g lunch kat tmn warisan kat putrajaya nih jer...tetibe ms lunch terserempak ngn big bos plk daa..ahahha....aku wat bodo jer...;p cn la ble terserempak ngn dier!! tulahh..da nm nyer putrajaya..g mn2 pon jmp jer...hik2!! ingt nk g mkn ikan bakar kat kg.baru..da lmbt sgt abis cekup..mkn kat cni jerla....xperlaaa..lain kali la kite g yer baby;)
lepas mkn..we all g shah alam plk..wat mykad kaweennnn..hahahaha...da preggy pon aku br nk g wat kn..bukan aper...my husband tuh xmau wat awal2 coz kalo wat awal dpt kad kawen yg bese2 tu jer..yg cam lesen pny tuh! so selangor kuatkuasakan pki mykad nih early disember nih..tu yg die nk tggu bln 12 gak br nk wat..aku ikotkan sj laarrr kehendak suamiku itu...mhl gak..rm20 perhead!!! gilo cekik darah..hak2!!! ape2 pon segala urusan kami settle ptg tuh n smpi umh dlm kul 4..trus t'tdo smpi kul 6 ptg!!! muahahahaa....;)

No comments:

Post a Comment