~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 27, 2009

~tom yam~

haaaa....smlm dr opis lagik aku da berangan2 nk msk tomyam blk umh nnt..sbb rs teringin nk mkn..semangat tau!!!! so after opis aku pon g la psr kat presint 8 tuuuu (psr ni bersih giler kt husband aku)...ok laaa bg aku kalo nk d bandingkan ngn psr selayang tu kn!! so da beli2 brg..blk umh..lepak2 tgk tv jap..aku pon g la dapur..alih2 da siap sume ade plk bende yg lupe aku nk beli...serai+daun limau purut!!! pe lagik..call la hubby aku yg cool tu suh die belikan otw nk blk umh nnt...cian hubby carik smpi bp kedai nth nk beli daun limau purut!! wahahaha..kat umh aku tu kedai xde jual...leceh rrrr....so alamatnye lmbt la kitorng mkn mlm td...sib baik ade roti ble mkn smbil tunggu husband blk umh...perot haku pon ble thn laponyer time tuh!!! maklumlaaa..mkn utk berdua...emmmm...wat ms nih aku masih lagik selera nk mkn..xde mabuk sgt..tp xtau la later kn....k laa..aku nk g minum susu anmum yg husband aku ske pakse aku minum tiap2 ariiii....kalo x die majok..ble gtu????sbb aku slalu ckp kat die lately nih kaki aku cm kejang2 coz doc kate kurang kalsium n as usual die tlg picitkan2 kakiku ini wif full of luv!! eceh!! hiiiihhii..ape2 pon i luv u la sygggg....;)))

No comments:

Post a Comment