~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 26, 2011

~kesukaan~

eemm..sejak ade anak neh..fav. aku is beli baju najwan xkire dimana..asal cantik di mataku n kain nye sgt la berpuas ati..xkire bp harganye pon...xkire even da gaji or not or tgh2 bulan okeh!! main beli sesuka ati..tp tu la..org kate xyah la beli bnyk sgt baju kan..coz baby cepat besar...hehehehe....tp aku TATAP SOOOOKAAAA nk beli...canne???? canne???????


emm..tp sume pon aku pakai kan kat najwan tau!!! bagus kan mama die..husband da paham da ngn perangai si isteri die neh yg soka membeli barang2 anak..pantang g mall sure nk singgah part baby2 nyer...hihii.. n by the time aku ske membeli keperluan najwan kat MANJAKU...kalo aku kat putrajaya nih ke Bangi la kite...kalo kat umh mak selayang..ke gombak la kite..kalo kat ampang umh mertua ke ampang la kite...kate manjaku bnyk branch kan...mostly kalo aku g sane utk beli keperluan yg lain sure2 sgt akan 'ter' beli baju kat najwan...........hehehehee...comel....sukeeeeee...suami ikot kan jela perangai isterimu ini yer..luv u banyak2 la...hik2!!


dulu mase najwan tecik2 kan (mcm sekarang beso nau anak aku kn) aku ske pakaikan die rompers..sbb senang n kemas..xde serabai2 terangkat2 kan baju die bile dokong..tp skang!!! aku ske beli kan jeans or khakis n xpecially baju bebet tu(apenthspelldie) hahah..coz najwan da le berdiri n melangkah 1 2 step gtu la..comel kann??kan??? kejap je anak aku da besar..means da le jalan...emmmm..terase mcm baru je melahirkan die..(sakit ok!!) tp teringin nk ngndung lagik..hahaha...aku tggu umur aku 29 thn nnt br ngndung blk la..by the time najwan pon da besar ckit kan...aku target b4 35yearsold aku nk stop ngndung..so next lagik mase umur 32 or 33 ngndung lagik..hehehe...me n hubby nk 3 org anak..insyaAllah...mudah2an murah rezeki kami...


kat umh lemari simpan baju najwan da penuh.........huwaaaaaaaa....sayang..owh sayang..beli la lagik satu lemari...kih2!!! nk kene seligi betol la isteri ko neh... cayang abah manyak2!!!

mMuaaHh : aNeem

No comments:

Post a Comment