~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

pagi yg kelam kabut....

salam...morning yawww!!! wuwuwwuuuu.....

lm giler ok aku x update belog ini...hihiii..sgt cbuk laaa..cm bese..cbuk ngn keje..cbuk ngn family..routine idup aku wat ms neh la kan....but i'm still hepi wit it..hehehe...anak pon da semakin membesar...alhamdulillah...

so!!! pagi neh sgt amat kelam kabut ok!!! pagi tadi cm bese..siap2 sume aku ngn hubby kuar sesama anta najwan kat umh mak pengasuh dier..die panggil 'mak' hehehe..then b4 kuar aku tgk dlm handbag xde ape2 kunci pon..ape lagik..trus g kat tempat yg bese we all gantung kunci n tgk ade kunci umh n kunci kete husband jer...mn kunci kete aku????? so!! terus ckp kat hubby yg kunci kete aku tnggl kat lete die...sbb weekend smlm kitorng blk selayang then aku ingt lagik yg aku g amik kasut kat kete aku then trus gerak ke selayang...so mmg sgt confirm la yg kunci kete aku tnggl dlm kete husband kn?!!! then after anta najwan..aku trus la g kat kete hubby tp xdeeeee!!! owh xske!!!! kabut cr merate2 dlm kete xe gak..mn la tau kan kot2 c tenit tu main baling2...hihii..las2 nekad naik umh blk tgk dlm beg anak...haaaaa...ade kau di situ ye wahai en.kunciiii!!!! marah tau!!! hubby plk tggu kat motor sbb die tgk aku kalut2 naik atas blk...then die pon call suh amik sumthing bwk turun..aku da amik da..pastu tnggl plk atas meja..masuk blk..2-3 kali ok aku bukak n kunci blk umh..penat tauuu!!! wahahahaha.... so, tgk jam da kul 7++ owhhh nooo!!! aku msk keje kul 7.30 ok!!!!

dgn sgt pantas aku drive..dala kat p9 tu mmg sgt amat banyak kete....sadissss!!! seb baik sempat smpi!!!! wahahahahaa...traffic lite pon sgt bgs bg kerjasama ngn aku pagi td...hehehehe..... smpi opis teros lapar sbb smlm xmkn nasik!!!! hik2!! memekak la kau di opis ye anem sbb lapa..hohohooo....
mMuaaHh : aNeem

No comments:

Post a Comment