~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, November 15, 2010

~jALan2~

emm..lm xupdate..ihiks!! bz ckit r..bz ngn keje..anak..suami..kehidupan harian(huhu..yeyeje)
well..las month dlm 30 & 31 Sept. we all ke PD..lm x g sane..actually aku g sane sbb kene attend Hari Inovasi Jabatan so kene present paper work bagai (wakil state tau bkn HQ-aku kan kat state skng nih ) we all 5 org ke sana...but my boss kate le bwk family..so aku pon bwk la baby n hubby aku ke sane coz nnt bile present bole la husband jage anak aku tu kan!!

* sebenarnyer opis aku wat family day kat PD tuh..TAPI!! las minit pihak pengurusan ble nk joint kan Hari Inovasi tu ngn family day!!! (motif??????) aku pon tatau..tp rasenyer nk salurkan budget utk family day tu kot sbb setau aku family day tu xdpt sambutan yg di arrange kn oleh KESKEB!!! gile kan?!!! da la kehadiran wajib utk Hari Inovasi tuh wakil setiap state!! ok fine!
so..on 30 tuh state we all ade program kat cni..quite big gak la event tu kan..so bos aku da maklumkan kat pengurusan yg kitorng 5 org nih akan cek in lewat n mintak present utk group yg las!! then after we all settle program kat putrajaya nih we all pon gerak la ke PD..smpi2 nk cek in bilik pon tarak!!! gile kan?!!!! las2 kan aku ngn hubby g cek in kat tempat lain n wat holiday sendri...yelaa..nk tggu ape lagik kan?!! da la anak aku kecik lagik...dorang le wat cmtuh!!! yg lagik 3 org group aku blk on dat day gak(after present)..tnggl sorng je wakil kitorng kat ctu utk mlm nyer xtvt!! kitorng yg lain xkose nk tggu haih!!! (tu pon member aku nih tumpang bilik org lain tau!!!) so..korng pon le wat conclusion kn bout pengurusan Hari Inovasi kat Jabatan nih cmner?!!!) aku mls nk ckp banyak...lantak ko di situ!!!!! Monday kat opis kan big bos aku kiciwa tau ngn pengurusan Hari Inovasi tu sbb kitorng sume xdpt bilik...kejam..uhhhh!!!

Tapiiiiiiiiii..aku best jer..g cek in kat AnCasa Hotel...hehehe...husband aku kate 'xpela ma..kite wat short vacation kite je la kat cni' ...hehehe...aku ok jer..kate duit laki aku kan..jalannnn!!! hihiiii...

so, kat bawah nih ade la bbrp pic yg sempat di snap!! 1st time tau holiday juz 3 of us!!! sonok sgt!!!
~najwan mama tenyum2~
~budak br bgn tdo..awal plk tuh 7.30am da bgn..hadoiii langsung ke pantai kite ~
~kami..hehehe...nk jugek beromantika while anak tgh tdo!! ouuchhh!!~
~eiii..besar nye ombak tu..wawan kate~

~abah bwk kite swimming la..kite tuke2!!~

~prinCe n lil prinCe dat i luv so muuucchhhh~
hehehe..tu je la kot pic yg aku rajin nak tayang kat cni..k la ade meeting r..bubbye.....
mMuaaHh : aNeem

No comments:

Post a Comment