~bELonGs tO mE~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 14, 2010

KEKENYANGAN!!!!!

hhhmmmm....ari nih sgt la kenyang pewotku yg seksis nih!!! hehehe.....
ari nih saje ajak yan ngn rizal g alamanda coz sgt2la teringin nk mkn Mcd;)
naik kete ku yg kiut miut tuh...dlm kul 12.30 kitorng da kuar coz aku nk g isi minyak kete n mls nk berebut ngn org yg sgt rmi kat Mcd tu everytime lunch!!! bak kate yan 'mesti xrmi org ari nih sbb dorng da xde duit' (sbb gaji lmbt dis month 25hb kn )tapi sebaliknyer....org tetap rmi que!!! huh!!!
and yg paling best isi minyak ari nih di tanggung oleh membe opisku yg baek ati kalo bkn c talkative rizal tuh haaa!!! btw tq rizal;))) bkn senang die nk blanje isi minyak kete!! muahahhaaa...
then smpi Mcd we all mkn2 borak2 smpi kenyang shopping2 ckit kat watson then blk opis ler....mn lagik.....smpi skang nih da kul bp nih...4.30ptg..pewot aku still sgtla kenyang!!!! pergh!!!! baby mama kenyang ek kat dlm nih;)

aku bkn aper..keinginan nk mkn dtg blk dis week after aku slh mkn ke hape nth las week..smpi xle masuk ape2 da dlm molot nih..sure kuar blk...teruk nyer aku rs ms tuh...aku risau pon ade kandunganku kat dlm nih..xde ape2 ke die??sehat ke die?? sbb aku xle mkn ape2 pon melainkan minum air susu anmum n milo jer..mkn roti pon sekeping jer..tu pon sbb hubby yang suapkan( dlm erti kt lain papa pakse mkn gak even ckit n papa kt jgk insyaAllah baby xde ape2 kat dlm tuh) rasela lega ckit hati ni kn dgr papa ckp cmtuh!!hehehe...syg papa!! smpi papa blk awal la keje..pdhal ari tu die da kt da blk lewat ckit...tq syg!!! mmg whole las week aku lembik selembik2nyer...papa yg wat sume keje umh..cian suamiku..then dis week mak aku dtg umh aku stay dlm 3-4 ari coz anaknyer yg sorng nih xbp nk feeling well!!! tq kat mak jugek!!!!sbb jg mkn minum aku ngn syg sepanjang die kat umh aku ari tuh...nnt dtg lagik ek mak;))) hehheeeee...

k la....c ya next entry!!!!

No comments:

Post a Comment